Presse-fotos.dk 12+

Presse-Fotos.DK ApS

  • $2.99

iPhone Screenshots

DescriptionPresse-fotos.dk holder dig opdateret med historier fra både ind- og udland. Ønsker du at få besked om de vigtigste begivenheder, kan du tilmelde dig push-notifikationer, og tilpasse disse så du udelukkende opdateres på de emner/begivenheder du finder relevant.

OM PRESSE-FOTOS.DK
Presse-fotos.dk er stiftet i 2013, og har siden starten været ejet og drevet af Mathias Øgendal. Mathias, der er medlem af Danmarks Journalistforbund og Danske medier, har en mangeårig historik med fotografering, og har siden starten af 00´erne leveret nyhedsbilleder til diverse lokale, nationale og internationale medier. Fokus har fra dag ét været på 112-genren. I dag har Presse-fotos.dk vokset sig stort, og det er ikke længere kun Mathias, der leverer billeder og video for Presse-fotos.dk.

"Nyhedsfotografering er en livsstil og kræver at “man er på” 24/7/365 – og det er vi hos Presse-fotos.dk. Vores fotografer leverer daglige nyheder til vores mere end 100.000 faste følgere på Facebook og formidler ugentlig masser af billeder og videosekvenser til danske og udenlandske medier."

Presse-fotos.dk har siden 2013 tilpasset leverings-paletten fra alene at tilbyde still-fotos, til i dag også at producere video, voxpops, droneoptagelser mm. Alt leveret i egen produktion og af vores egne faste fotografer/journalister.

What’s New

Version 3.0.3

3.0.3 - Mindre bugfixes på forside og sektionsside

App Privacy

The developer, Presse-Fotos.DK ApS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Identifiers
 • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News