Screenshots

Description

Primăria Sectorului 4 pune la dispoziția cetățenilor noua aplicație de mobil care devine un instrument extraordinar de util atât pentru locuitorii Sectorului 4 cât și pentru cei aflați în tranzit sau care au diverse nevoi care țin de administrația publică locală.
Cu o interfață prietenoasă, foarte ușor de accesat și utilizat, aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile.
Principalele funcționalități sunt posibilitatea plății taxelor și impozitelor direct din aplicație, managementul parcării de reședință sau a celor publice (cele cu abonament), modulul interactiv de sesizări prin care se pot raporta diferite probleme, informații despre parcările publice și locurile disponibile în timp real, noutăți din Sectorul 4, galerii de imagini precum și posibilitatea apelării rapide a Call Center-ului Primăriei Sector 4.
Pentru modulul de taxe și impozite și cel legat de gestiunea parcărilor este nevoie de un cont validat de operatorii speciali desemnați în acest sens, fiind vorba de informații cu caracter personal. Validarea se realizează în maxim 48 de ore de la înregistrarea în aplicație.
Niciodată nu a fost mai ușor să fie plătite taxele, impozitele și amenzile direct din aplicație, cu un card bancar. Plățile sunt toate realizate în siguranță prin parteneriatul cu euplatesc.ro iar înregistrarea acestora în sistem este automată.
Modulul legat de parcările de reședință și cele publice conferă acces direct la registratura on-line a Direcției Mobilitate Urbană Sector 4, existând inclusiv posibilitatea de a solicita direct din aplicație un loc de parcare. De asemenea se pot actualiza în timp real datele pentru un contract existent.
Modulul de sesizări prezintă câteva caracteristici extrem de importante, în sensul că orice sesizare ajunge, în funcție de tipul problemei, direct la responsabilul abilitat să rezolve problema respectivă. De asemenea se poate vizualiza în permanență statusul sesizării, respectiv când este preluată de funcționarul responsabil, cât timp este în așteptare pentru soluționare sau când este soluționată. Pentru fiecare sesizare preluată se poate purta un dialog interactiv cu funcționarii care au preluat sesizarea, generându-se astfel un istoric al dialogului.
Partea legată de noutățile din Sectorul 4 vă conferă acces instant la tot ce se întâmplă în Sectorul 4, la proiectele Primăriei Sector 4 precum și la comunicatele de presă oficiale sau galerii de imagini din Sectorul 4.
Parcările publice sunt ușor de identificat pe harta sectorului, cu indicații privind traseul spre o parcare liberă, precum și informații complete despre tarife, facilitățile din parcări, cum ar fi stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice și multe altele. Se pot achita tarifele de pentru parcările publice fie prin plata cu cardul fie prin SMS, direct din aplicație.
Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția Dumneavoastră de Primăria Sectorului 4.

What’s New

Version 2.2.9

- Îmbunătățirea stabilității aplicației și fixarea bug-urilor
- Îmbunătățirea securității aplicației
- Implementare modul administrare și gestionare a cardurilor bancare
- Implementare modul Abonamente - Parcări publice stradale
- Implementare modul Înrolare pentru Acces gratuit în Parcările Publice

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • User Content

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like