iPhone Screenshots

Description

Om denne app:
Køb og salg af brugt og nyt for både private og erhverv. Vi kalder det speed-salg fordi det går hurtigt. Alt er afgjort på 24 timer eller mindre – enten er varen købt og solgt til den rigtige pris for køber og sælger – eller auktionen afsluttes uden et salg – under alle omstændigheder ligger der ikke noget og fylder op for længe. Derfor er det nemt og hurtigt at handle her. Både for private og erhverv.
Ideen er at genfinde den oprindelige markedsplads med boder hvor der tinges om prisen når der handles nyt og brugt. Her starter sælger altid med et lavt bud og ser om der er købere der er interesserede. Flere købere giver højere priser fordi de byder hinanden op indtil det ikke længere er interessant. Så er den rette pris fundet og køber og sælger giver håndslag og mødes for at afslutte handlen. Enkelt og til at forstå. Sjovt og spændende. Nemt og hurtigt for begge parter.
For sælger går det hurtigt. Vælg kategori, tag et billede, lav en kort beskrivelse. Sæt en spændende pris. Auktionen er oprettet og budgivningen går i gang.
For køber er det lige så enkelt, hurtigt og nemt at købe – og køber bestemmer selv prisen. Er den for høj, er det jo bare at lade være med byde mere – så prisen er altid rigtig.
Pris24 giver dig, hvad alle ønsker, men ingen andre tilbyder: Hastighed og synlighed. Kun seriøse bydere. Ingen tidsrøvere. Intet bliver liggende til salg i mere end 24 timer. Så er det væk.
Pris24 fungerer som din online auktion, der varer i 24 timer. Start så mange auktioner du vil. Start så mange budkrige du vil. Del den automatisk på dine sociale medier - og få endnu flere bud. Du bestemmer selv, om du sælger til højeste bud efter 24 timer. Ingen krav til salg. Valget er dit: Vil du have penge - eller ikke?

What’s New

Version 1.15

Bug Fixes.

App Privacy

The developer, Ladan Rezai, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info
  • Contacts
  • User Content

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Contacts
  • User Content

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like