Screenshots

Description

PRO România este o aplicatie care aduce la indemana utilizatorilor stiri nationale si locale din principalele sectoarele de interes ale partidului PRO România.

Aplicatia da utilizatorilor posibilitatea de a selecta mai multe categorii de stiri, in functie de domeniile in care utilizatorii aleg sa primeasca informatii, presonalizand astfel fluxul de stiri primite.

Stirile pe care aplicatia le transmite sunt din surse nationale sau locale, la finalul fiecarei stiri existand link catre sursa aferenta. Ocazional, stirile pot fi preluate si din surse internationale.

Aplicatia foloseste o interfata simpla in care utilizatorii pot naviga cu usurinta pentru a-si seta preferintele si ofera optiunea de a primi notificari la fiecare stire noua, conform setarilor de preferinta. Utilizatorii pot modifica oricand setarile privind notificarile primite din aplicatie accesand sectiunea Setari/Notificari/ProRomania, din meniul telefonului, bucurandu-se astfel de o experienta placuta in utilizare.

Aplicatia PRO România utilizeaza date cu caracter personal pentru sectiunea Devino Membru, unde utilizatorii se pot inregistra ca Membri ai partidului PRO România. Datele personale colectate prin intermediul formularului de adeziune sunt prelucrate conform Politicii de confidentialitate.

What’s New

Version 1.4

Versiunea 1.4 aduce elemente vizuale noi precum si imbunatatiri din punct de vedere al performantei.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Partidul PRO Romania
Size
62.7 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like