iPhone Screenshots

Description

Een goed en veerkrachtig sociaal netwerk maakt ons gelukkiger, weerbaarder en gezonder. Zo’n netwerk krijgen we niet vanzelf, daar moeten we voor werken. Project Network is een app die je hierbij ondersteunt.

Het is niet altijd even makkelijk om ons sociale netwerk te onderhouden. Wanneer we het druk hebben, een ingrijpende verandering meemaken of een periode niet zo lekker in ons vel zitten, raakt ons sociale netwerk vrij snel ondergesneeuwd.

Soms heeft je sociale netwerk gewoon even een boost nodig!

De uitdaging is dan om een actieve rol te nemen in het behoud en de versteviging van ons netwerk. Project Network ondersteunt je hierbij. Gedurende zes weken ga je actief aan de slag met je sociale netwerk. Tijdens deze zes weken werk je aan de frequentie van je contactmomenten, de kwaliteit van je contacten en leer je meer over vriendschap.FUNCTIES

• Sociogram; een overzicht van jouw sociale netwerk. Uit wie bestaat je netwerk en hoe dichtbij of ver af staan deze mensen van jou? 

• Doelen stellen; voor ieder persoon in je netwerk stel je doelen: hoe vaak wil je deze persoon spreken? Je kiest een frequentie per dag, week of maand.

• Contacten rapporteren; zodra je contact hebt gehad met iemand uit jouw netwerk, rapporteer je dit eenvoudig in Project Network. In een rapport sla je op wanneer je iemand sprak, wat de vorm het contact was en wie het initiatief nam. 
• Kwaliteit van contact; tijdens een wekelijkse reflectie, beoordeel je de kwaliteit van je contactmomenten en je sociale netwerk. 

• Resultaten; de resultaten van je reflectie vind je terug in het menu. Hier leer je ook meer over de voortgang die je hebt gemaakt door het gehele project heen.

• Eerste Hulp Bij Contact (EHBC); een dossier met belangrijke informatie over vriendschappen. Hoe hou je vriendschappen in stand? En wat doe je als je al lange tijd geen contact meer hebt opgenomen met een vriend?

Project Network is ontworpen door Reframing Studio in opdracht van en in samenwerking met de Parnassia Groep.

What’s New

Version 1.0

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Parnassia Groep, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like