iPhone Screenshots

Description

Zadržali smo ono po čemu smo prepoznatljivi i po čemu se izdvajamo od drugih, učinili smo sve da izađemo u susret vašim željama i sugestijama i na vašem omiljenom pametnom telefonu, a kao rezultat dobili aplikaciju kojom ćete moći da "krstarite" jednostavno i brzo. U samo dva "tapa" doći ćete do sadržaja koji tražite, bez obzira da li želite da čitate novosti iz sveta Šoubiza, Života, Vesti, ili nameravate da se informišete o aktuelnim televizijskim formatima.

Posebna poslastica čeka vas u rubrici Web tv! Gledanje video sadržaja sada će biti pravo uživanje, jer ćete svoje omiljene serije i emisije brzo i lako pronaći gledati na vašem omiljenom uređaju. Vaši omiljeni formati i vesti dolaziće do vas i pre nego što ih potražite budući da aplikacija donosi i mogućnost notifikacija. Ne odustajemo ni od formata koji su specijalno kreirani za sajt Prva.rs i koje ekskluzivno možete gledati samo na našem portalu, u sekciji Web TV specijali.

Unapred se radujemo vašim sugestijama, primedbama, pohvalama i svemu što će nam omogućiti da Prvina aplikacija bude još bolja!

What’s New

Version 1.1

• Informacije o tome šta je trenutno na programu na naslovnoj strani Programa
• Popravke uočenih propusta

Ratings and Reviews

4.9 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

Information

Seller
PRVA TELEVIZIJA d.o.o.
Size
23.2 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like