Psalmii Cântați 4+

Eugen Tamas

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Aplicația Psalmii Cântați cuprinde textul complet, partiturile și fișierele audio midi ale ediției tipărite Psalmii Cântați.

Intenționată ca un supliment la ediția tipărită a "Cântările Psalmilor- Psaltirea versificată și așezată pe muzică de N. Moldoveanu și T. Dorz" (https://www.psalmiicantati.ro/cantarile-psalmilor), aplicația Psalmii Cântați oferă textul complet, partiturile, un player care rulează fișiere MIDI la toți psalmii și un aparat auxiliar de materiale.

Unele caracteristici esențiale ale aplicației includ: text complet, partituri, player midi cu opțiunea SATB sau fiecare voce separat, modificarea tonalități +-5, modificarea tempo-ului, aparat de căutare după cuvinte și expresii, titlul de navigat după numărul psalmilor, opțiunea favorite, lista de melodii preferate, trimitere directă la înregistrările psalmilor pe YouTube, opțiunea de setări ale fontului și a temei.
De asemenea, aplicația include un Index Tematic cu peste 500 de teme și subiecte, un material intitulat "De ce să cântăm psalmii", opțiunea de a ne contacta, opțiunea de a accesa direct magazinul on-line și informații despre drepturile de autor.
Aplicația mobilă este o resursă excelentă pentru a cânta psalmii individual, în familie sau în biserică. De asemenea, este o resursă excelentă pentru a planifica închinarea bisericii.

Actualizările și funcțiile viitoare ale aplicației sunt dezvoltate pentru a include comentarii, devoționale, concordanțe și alte materiale care să faciliteze înțelegerea și cântul psalmilor.

What’s New

Version 1.1

Aplicația mobilă Psalmii Cântați a primit un nou update. Au fost adăugate funcționalități noi precum: selectare și copiere text în ecranul de psalm, share - distribuire psalm. De asemenea aplicația se poate folosi de acum și în modul landscape pentru a îmbunătăți experiența cântării psalmilor. În plus s-au remediat mici probleme de content audio și pdf ce erau prezente în aplicație.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

lenrocc ,

Intuitiv și complet

Îmi place că e ușor de folosit și are tot ce îți trebuie ca să cânți psalmii. Domnul Isus să fie lăudat!

App Privacy

The developer, Eugen Tamas, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

i736 Imnuri Creştine
Books
eBiblia.ro
Books
Mărturisiri
Books
Cornilescu Romanian Bible
Books
Cântări OD
Books
MyBible
Books