PSYnfo 12+

Reea SRL

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Aplicație dedicată PSIHOLOGIEI destinată atât publicului larg, companiilor cât și specialiștilor, care cuprinde informații de bază despre aproape toate afecțiunile de natură psihologică. În plus, aplicația oferă posibilitatea de a contacta psihologi, de a te programa, de a citi minime informații despre ei si despre locul unde profesează, de a pune întrebări și de a primi un răspuns la întrebările tale. Este locul unde vei primi direct articole de specialitate, informații media: video-audio, website-uri de specialitate și cursuri la care să participi.

Ca și psiholog vei putea contribui cu articole sau cu descrierea a ceea ce faci, mediatizare cursuri de formare profesională sau cursuri pe care le oferi către public și totul la o atingere distanță.

Aplicația te va introduce într-o comunitate unde apropierea specialist beneficiar și invers, să fie extrem de călduroasă și bazată pe informații reale și la zi, legate de contextul actual și provocările modernismului, unde cuvintele cheie vor fi educație, informație, ajutor.

What’s New

Version 3.0.2

Interfața utilizator complet refăcută.
Categorie nouă pentru voi, PSYtest! Locul unde vor fi puse diferite teste pentru voi pentru a vă cunoaște mai bine și pentru amuzamentul vostru.
Suport pentru notificări îmbunătățit astfel încât nu veți mai pierde noutățile din aplicație, fie că acestea vor fi articole, cursuri, sau noi teste!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Reea SRL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

BowSight
Utilities
A-CAR Mobile
Utilities
eeatingh
Food & Drink
Stories in five languages
Books
DrGrouper
Utilities
CashCash, Savings Calculator
Finance