iPhone Screenshots

Description

Download gratis de app van PZC en blijf iedere dag, 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws uit regio Zeeland. Stel je favoriete dorp, stad of regio in en mis geen seconde van het regionieuws dat jij belangrijk vindt. En dankzij onze regio, sport en showvideo’s heb je een complete tv-zender op zak!

De PZC nieuwsapp heeft vier handige schermen:
1. De voorpagina van het PZC.
2. Jouw regio: ontvang het laatste nieuws uit jouw buurt.
3. Video: kijk series, sport- en show video’s en nog veel meer!
4. Topics: het nieuws uit 13 andere kwaliteitskranten.

Dankzij het handige draaimechanisme navigeer je razendsnel tussen de verschillende onderwerpen. Van het laatste nieuws rondom lokale sportclubs en de klimaatdiscussie tot het belangrijkste nationale- en internationale nieuws. Je leest het allemaal in de app van jouw favoriete krant.

Tip: voor alle voetbalfans is er Goal Alert. Een gratis service voor wie geen doelpunt wil missen. Stel je favoriete clubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of Toto KNVB Beker in en je ontvangt van ons een bericht plus video van het doelpunt op je mobiel!

Tip: stel na het downloaden van de app direct je eigen regiopagina’s in. Vanaf dat moment houden wij je 24/7 op de hoogte van het nieuws uit die regio’s!

Kies uit de volgende regio’s en plaatsen:

• Zeeuws Nieuws
• Zeeuws-Vlaanderen
• Walcheren
• Bevelanden
• Schouwen-Duiveland
• Tholen
• Rotterdam
• Bergen op Zoom
• Roosendaal
• Breda
• Dordrecht
• Gent
• Antwerpen
• Brugge

Toegang Premium-artikelen
De PZC-app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kun je een beperkt aantal PZC Premium-artikelen gratis lezen. Onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen is inbegrepen bij de meeste abonnementen van PZC. Je kunt ook in de app kiezen voor een nieuw abonnement via de App Store.

Aanbiedingen zijn enkel geldig voor nieuwe abonnees. Deze app is niet beschikbaar op alle apparaten. Indien u gedurende een gratis periode het abonnement omzet in een betaald abonnement vervalt het eventueel resterende deel van de gratis periode. Bij het bevestigen van de aankoop wordt het bedrag in rekening gebracht bij uw Apple ID, tenzij eerst een gratis periode van toepassing is. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij u het abonnement tot 24 uur voor de verlengings-datum opzegt. Zegt u eerder op? Dan wordt het reeds betaalde bedrag niet terugbetaald. U kunt de automatische verlenging uitschakelen of het abonnement beheren via de instellingen van uw Apple ID. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Als je al abonnee van het PZC bent heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen door in te loggen met je Persgroep-profiel.

Volg PZC op Social Media
Blijf naast het gratis installeren van de nieuwsapp ook op de hoogte door PZC te volgen op Facebook, Instagram of Twitter.
Facebook: https://www.facebook.com/De.PZC
Instagram: https://www.instagram.com/pzcredactie/
Twitter: https://twitter.com/pzcredactie

Vragen of suggesties?
Heb je vragen of opmerkingen over de PZC app of PZC in het algemeen? Of mis je wellicht jouw regio? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar digitaal@PZC.nl.

Privacy
De PZC is een uitgave van DPG Media B.V.
Onze gebruiksvoorwaarden vind je op https://www.dpgmedia.nl/gebruiksvoorwaarden
Ons privacy statement vind je op https://www.dpgmedia.nl/privacy

What’s New

Version 6.14.2

In deze update zijn diverse optimalisaties doorgevoerd zodat u altijd als eerste op de hoogte bent over het corona-nieuws.

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
DPG Media Services
Size
129 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. PZC Digitaal Basis $5.49
  2. Digitaal Basis jaarabonnement $45.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like