Screenshots

Description

Aplicația QZ este un joc interactiv de cultură generală ce poate fi descărcat absolut gratuit. Aici iți testezi cunoștințele și ai posibilități reale sa câștigi bani.

Zilnic, la 12:30 și la 20:30, conectează-te și alege varianta corectă de răspuns. Ai 10 secunde disponibile pentru fiecare din cele 12 întrebări cu dificultate crescândă. Încearcă și vezi dacă dispui de capacitățile necesare pentru a fi printre câștigători!

Asigură-te că ai activat notificările să nu ratezi nici o șansă la bani. Invită prietenii în joc și dacă ei vor folosi codul tău - tu primești extra vieți (lives) ca bonus.

QZ are ca invitați speciali celebrități autohtone ca Tany Vander, Anatol Melnic, Anastasia Fotachi, Emilian Crețu și mulţi alții. Accesează calendarul nostru și fii la curent cu toate surprizele!

Alătură-te distracției și câștigului, descarcă QZ acum!

What’s New

Version 1.0.22

Remedierea unor bug-uri minore.

Ratings and Reviews

3.4 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Velinda Gonnard ,

How to raise downloads by 10 times?

Looking for combine promotion games/apps, we can provide ASO service, daily installs can reach 1000+. visit us at: upmobi.xyz, Every one can get a test promtoin fot 3 days now!

RizeBk ,

De 12 zile nu mai funcționează

Intru mereu să mă joc și realizez ca nu o pot face, sau nu se pornește jocul chiar dacă intru in aplicație de la 12:28 și astept 5-10 minute. Acum o săptămână am încercat impreuna cu 3 prieteni, toți am intrat sa ne jucam și toți am avut aceeași problema, am așteptat sa se înceapă jocul (1:30 min) și după pur și simplu s-a blocat. Foarte dezamăgit. Ați copiat aplicația de la A la Z, dar nu ați fost capabili să angajați specialiști care să o poată pună pe roate.

limuuu ,

Bug

Ma arunca din joc deja a 3-a oara la rand

Information

Seller
BUSINESSMAN, SOCIETATEA CU RASPUNDERE LIMITATA
Size
44.3 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Gambling and Contests
Copyright
© BUSINESSMAN, SOCIETATEA CU RASPUNDERE LIMITATA
Price
Free
In-App Purchases
  1. Credit 100 $5.99
  2. Credit 50 $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like