Raamattu kannesta kanteen 4+

Medialähetys Sanansaattajat ry

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma sisältää pastori Jukka Norvannon yli 1400 rakastettua raamattuluentoa Vanhasta ja Uudesta testamentista. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmat ovat kuuluneet radiossa vuodesta 1997.
Sovellus on täysin uudistettu, ja se on aiempaa monipuolisempi toiminnoiltaan ja visuaaliselta ilmeeltään. Kuuntelukokemus on viety uudelle tasolle ja mukana on paljon toivottuja ominaisuuksia.
On tärkeää, että kirjaudut sovellukseen, sillä muuten omat kuuntelutietosi ja tilastosi eivät tallennu, etkä voi siirtää niitä laitteelta toiselle. Kirjautuminen merkitään sovelluksen taustajärjestelmään ja Sansan asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Voit kuunnella sovellusta myös ilman kirjautumista, mutta silloin et saa tärkeitä ominaisuuksia käyttöösi.
Ohjelman tuottaja, Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on ev.lut. kirkon lähetysjärjestö. Se on erikoistunut sähköisten viestinten välityksellä tehtävään lähetystyöhön kansoille, joita on muuten vaikea evankeliumilla tavoittaa. Sansa kustantaa kristillisiä radio- ja tv-ohjelmia sekä digitaalisia palveluita lähes 40 kielellä.

What’s New

Version 2.0.20

Tämä päivitys korjaa ulkoisten linkkien toiminnan

App Privacy

The developer, Medialähetys Sanansaattajat ry, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Books
Books
Books
Books
Books
Books