Screenshots

Description

The best music from Albania, listening with one click your favorite music and completely free.

You can bookmark your favorite stations to listen whenever you want and you do not forget.
The best music stations Albania!

Add the best music radio Albania, if you can not find a station and want to include please write support@useronestudio.com.

Enjoy !!

Muzika më e mirë nga Shqipëria, duke dëgjuar me njëri klikoni muzikën tuaj të preferuar dhe plotësisht i lirë.

Ju mund të bookmark stacionet tuaj të preferuar për të dëgjuar sa herë të doni dhe ju të mos harroni.
Stacionet më të mira të muzikës Shqipëri!

Shtoni më të mirë radio muzikë Shqipëri, në qoftë se ju nuk mund të gjeni një stacion dhe duan për të përfshirë ju lutem shkruani support@useronestudio.com.

Gëzojnë !!

What’s New

Version 3.27

Minor Bug Fixes

Information

Seller
Luis Castro Rodriguez
Size
45.8 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Arabic, French, German, Greek, Hindi, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like