Στιγμιότυπα

Περιγραφή

"Το Ράδιο Πρώτο 91.5 λειτουργεί από το 1996 ψυχαγωγώντας και ενημερώνοντας τους κατοίκους της Κω κυρίως, αλλά και μεγάλου μέρους του Αιγαίου (Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψούς, Αγαθονήσι, Νίσυρος και άλλα νησιά).

Το Ράδιο Πρώτο 91.5 είναι ο επίσημος συνεργάτης του Sfera 102,2 για όλα τα Δωδεκάνησα και μεταδίδει αποκλειστικά τις μουσικές εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργου Λιανού , Πέτρου Καρρά και πολλών άλλων παραγωγών.Είμαστε το μοναδικό ραδιόφωνο με έδρα την Κω, που προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία προγράμματος καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα ακροατών.

Στο Ράδιο Πρώτο 91.5 η μουσική, η ενημέρωση, η αθλητική είδηση, η ψυχαγωγία αλλά και η σάτιρα έχουν όλα σημαντική θέση. Εκτός από ζωντανές εκπομπές, καθημερινά έχουμε Δελτίο Ειδήσεων τοπικό, πανελλαδικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό, Σαν Σήμερα και καιρός.

Απολαύστε το μοναδικό, ραδιοφωνικό διαδικτυακό ταξίδι όπου και αν είστε. Ράδιο Πρώτο 91.5, ο τοπικός σταθμός που αγαπάς.
Καλή Ακρόαση!"

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 7.1.14

-Improvements & Security Updates
-Updated music player in notification bar
-Updated lock screen player

Πληροφορίες

Πωλητής
Sandy Ladikou
Μέγεθος
57.2 MB
Κατηγορία
Entertainment
Συμβατότητα

Απαιτεί iOS 9.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ηλικία
12+
Σπάνια/Ήπια ρεαλιστική βία
Πνευματικά δικαιώματα
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Ίσως σας αρέσει επίσης