Capturi de ecran

Descriere

Radio Românul este: Aproape de Tine! La Radio Românul din Spania ai muzica ta preferată și cele mai importante știri special alese pentru tine. Radio Românul realizează emisiuni în limba română și emite 24 de ore pe zi, pe 107,7 FM.

Oriunde te-ai afla, descarcă și ascultă Radio Românul pe iPhone.
Vino și tu în Comunitatea Radio Românul!

Prin aplicația Radio Românul pentru telefonul mobil, ai acces la știri și informații de ultimă oră, afli despre cele mai importante evenimente pentru tine, asculți interviuri interesante și te distrezi în compania celor mai tari hituri din toate timpurile, din muzica românească și internațională. Pe parcursul programelor radio, ai parte de multă voie bună, surprize, dedicații muzicale, concursuri și poți participa, în cadrul emisiunilor, să dezbatem împreună subiectele de pe ordinea de zi. Ia aplicația Radio Românul mereu cu tine și urmărește-ne pentru lucruri interesante.

De la butonul Acasă, poți accesa ce îți este de interes: fie știrile și interviurile de ultimă oră, fie poate vrei să afli mai multe despre Radio Românul. Tot de aici, poți intra în formularul de contact și să ne lași mesajul tău, o recomandare sau o părere despre orice dorești. La Radio Românul, opinia ta contează!

La butonul Ultimele știri, vei găsi știrile și evenimentele recent publicate, actualizăm cele mai importante știri special pentru tine.

La butonul Interviuri, vei găsi interviurile recent publicate.

La butonul Despre noi, vei afla despre proiectul ambițios Radio Românul, un proiect conceput din grijă pentru tine. Tot aici, afli informații despre programele radio, la care te invităm zi de zi să iei parte și să petrecem un timp minunat împreună.

Din aplicație, ai acces la canalele noastre din rețelele de socializare, pe care, de asemenea, ne poți urmări și vom fi bucuroși să te cunoaștem. Astfel, ai acces să ne găsești pe Facebook, Instagram, YouTube și Twitter.

Îți mulțumim pentru interesul față de noi și pentru descărcarea aplicației gratuite Radio Românul, pentru care ne angajăm să îți furnizăm un conținut de calitate și muzica pe placul inimii tale, pentru că: Radio Românul este: Aproape de Tine!

Noutăți

Versiune 1.0.8

Nu vă mai cerem să vă înregistrați, puteți utiliza APP-ul fără să vă lăsați datele. Îmbunătățiri de design.

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, TEIAMEDIA, SL, a indicat că practicile de confidențialitate ale aplicației pot include gestionarea datelor conform descrierii de mai jos. Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Date care nu sunt colectate

Dezvoltatorul nu colectează niciun fel de date din această aplicație.

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, în funcție de funcționalitățile pe care le utilizați sau de vârsta dvs. Aflați mai multe

Acceptă

  • Partajarea familială

    Până la șase membri ai familiei vor putea utiliza această aplicație prin activarea Partajării familiale.

S-ar putea să vă placă și