Radio4: Live radio & podcasts 12+

Radio FM4 AS

Designet til iPhone

    • Gratis

iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Er du til kultur, samfund, sport eller vil du bare gerne opdateres på seneste nyt? Hos Radio4 har vi det hele – helt gratis. Radio4’s app er din vej til undersøgende, debatskabende og aktuel taleradio fra hele Danmark, hvor du døgnet rundt kan du lytte til Radio4 og få nye, aktuelle og medrivende lytteoplevelser.

Med Radio4 får du live radio, nyheder hver time og podcasts. Vi giver dig anbefalinger til podcasts, der gør dig klogere på samfundet, kultur, sport og lige dét, der interesserer dig.

Lyt til Radio4 i appen og …
- Lyt med live døgnet rundt
- Få de vigtigste nyheder fra hele Danmark hver time
- Få unik adgang til Radio4’s nye programmer, inden de sendes i radioen
- Gå på opdagelse i Radio4’s podcastunivers
- Opdag nye podcasts indenfor de emner, der interesser dig
- Følg din favoritprogrammer og få besked, når der er en ny episode til dig
- Download podcasts og lyt offline

Med Radio4’s app får du podcasts, live radio og serier om alt lige fra Kongehuset til krigskirurgi - fra Thyborøn til Slotsholmen. Gennem appen får du vist vejen til nyt og spændende indhold døgnet rundt.

Radio4 arbejder hele tiden på at forbedre appen for at give dig den bedste oplevelse. Vi vil gerne inspirere dig til at finde nye og aktuelle podcasts og give dig gode lydoplevelser. Har du input, eller oplever du, at vores app ikke opføre sig, som den skal, er du altid velkommen til at skrive til info@radio4.dk

God lytning til dig!

Nyheder

Version 20.2.5

I denne seneste opdatering har vi lavet en række mindre forbedringer og fejlrettelser.

Vurderinger og anmeldelser

Mira Jama ,

Ikke brugervenlig

Meget kan forbedres:

App’en sorterer efter tidspunkt for, hvornår brugeren downloader, hvilket vil sige, at alle udsendelser er rodet sammen. Det er nok det allerstørste problem for app’en. Der mangler en automatisk sorteringsmekanisme, hvor udsendelserne sorteres efter program.

App’en synkroniserer ikke mellem iPad og Iphone, så man skal downloade på alle enheder.

Man kan ikke abonnerer på særlige programmer. Det vil sige, at man hele tiden skal holde øje med, om der er nye udsendelser.

Der mangler beskrivelser af indholdet i de forskellige udsendelser. Hvilke emner tages op? Det er et almindeligt journalistisk og pædagogisk greb at forberede lytterne, seerne, studerende på, hvad der venter.

Det virker som om, man har brugforsøgt at opfinde en ny dyb tallerken. Mange problemer kunne løses ved, at man kunne downloade fra ITunes.

Og så et suk, der ikke handler om app’en:

Radio4 synes at lægge en distance til København og kører med på bølgen, hvor medierne næsten ikke tør tage ordet “København” i munden. København er trods alt landets hovedstad og der, den største befolkningskoncentration er. Pas på det ikke kun bliver en station for jyder.

App-anonymitet

Udvikleren, Radio FM4 AS, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Måske kan du også lide

Politiken Podcast
News
Zetland
News
Politiken
News
Berlingske
News
TV 2 Kosmopol
News
Information e-avis
News