iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Radio4 app’en giver dig nem adgang til at høre Radio4 live og on demand når du er på farten.

I app’en vil der være anbefalinger fra Radio4 med udvalgt indhold. On demand arkivet udbygges løbende, og der vil løbende blive tilføjet nye afsnit til vores programserier. Appen tilbyder mulighed for at downloade de enkelte afsnit til offline lytning i appen.
App’en giver dig nyheder fra Radio4, der relaterer sig til dagens udsendelser. App’en husker de programmer du er startet på at høre, og giver mulighed for at fortsætte lytningen,

App’en giver dig:
• Radio4s live kanal
• Radio4 on demand-programmer
• Programoversigt over Radio4s sendeflade
• Information om hvert program
• Appen understøtter afspilning med Airplay
• Appen understøtter afspilning med Apple Carplay

Vedrørende dataforbrug
Radiolytning og on demand bruger mobildata hvis du ikke er på WIFI. Dette bør du være opmærksom på – særligt ved brug af appen i udlandet.

Nyheder

Version 19.2

Fejlrettelser og forbedringer

Vurderinger og anmeldelser

3,4 ud af 5
8 vurderinger

8 vurderinger

Mira Jama ,

Ikke brugervenlig

Meget kan forbedres:

App’en sorterer efter tidspunkt for, hvornår brugeren downloader, hvilket vil sige, at alle udsendelser er rodet sammen. Det er nok det allerstørste problem for app’en. Der mangler en automatisk sorteringsmekanisme, hvor udsendelserne sorteres efter program.

App’en synkroniserer ikke mellem iPad og Iphone, så man skal downloade på alle enheder.

Man kan ikke abonnerer på særlige programmer. Det vil sige, at man hele tiden skal holde øje med, om der er nye udsendelser.

Der mangler beskrivelser af indholdet i de forskellige udsendelser. Hvilke emner tages op? Det er et almindeligt journalistisk og pædagogisk greb at forberede lytterne, seerne, studerende på, hvad der venter.

Det virker som om, man har brugforsøgt at opfinde en ny dyb tallerken. Mange problemer kunne løses ved, at man kunne downloade fra ITunes.

Og så et suk, der ikke handler om app’en:

Radio4 synes at lægge en distance til København og kører med på bølgen, hvor medierne næsten ikke tør tage ordet “København” i munden. København er trods alt landets hovedstad og der, den største befolkningskoncentration er. Pas på det ikke kun bliver en station for jyder.

App-anonymitet

Udvikleren, Radio FM4 AS, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

  • Lokalitet
  • Id'er
  • Brugsdata
  • Diagnostik

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide