iPhone Screenshots

Description

Mirë se erdhët në Radion e Mbar Shqiptare.
Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve. RadioDeqani u dëgjua për her të parë me datë 18/Dhjetor/2007 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiodeqani,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme

What’s New

Version 1.1

RadioKoha stream removed.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
FastCast4u
Size
4.9 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like