Raiffeisen ON 4+

Kontrolloni financat tuaja

RAIFFEISEN BANK SH.A

Designed for iPad

    • 4.3 • 26 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Ju prezantojmë Raiffeisen ON - Zgjidhja juaj e gjithëanshme në Mobile Banking

Aplikacioni ynë i avancuar bankar në celular është krijuar për të ofruar një përvojë bankare të lehtë në çdo kohë, kudo. Me Raiffeisen ON, ju mund të transferoni shpejt para, të kontrolloni gjendjen e llogarisë tuaj, të hapni një llogari rrjedhëse, të aplikoni për kredi, të paguani faturat dhe të kërkoni bankomat pranë jush.
Raiffeisen ON, transferimi i parave bëhet i lehtë me opsionin tonë të transferimit Kuik në kohë reale, kështu që ju mund të paguani faturat, t'i dërgoni para familjes dhe miqve ose të bëni blerje me vetëm disa prekje në smartphone tuaj.

Mbajtja e financave tuaja nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë! Aplikacioni ofron një pasqyrë të qartë të bilanceve të llogarisë suaj, në mënyrë që të dini gjithmonë se sa para keni në dispozicion. Ju gjithashtu mund të hyni në historinë tuaj të transaksioneve, të kontrolloni balancën kartës së kreditit.
Po kërkoni të hapni një llogari rrjedhëse? Me Raiffeisen ON, është po aq e lehtë sa plotësimi i formularit të aplikimit dhe ju jeni gati të filloni të menaxhoni financat tuaja menjëherë.
Dhe nëse keni nevojë për një kredi, pavarësisht nëse jeni klient apo jo, aplikacioni ju lejon të aplikoni shpejt dhe ekipi ynë do të shqyrtojë aplikimin tuaj dhe do t'ju japë një vendim të shpejtë.

Mos u shqetësoni kurrë për gjetjen e një ATM përsëri! Me gjetësin e ATM-ve të aplikacionit, mund të gjeni lehtësisht ATM-të aty pranë, duke siguruar që të keni akses në para sa herë që ju nevojitet, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar ose keni nevojë të tërhiqni para shpejt.
Mos prisni më! Shkarko Raiffeisen ON tani dhe aktivizojeni në vetëm 3 hapa. Ndiqni linkun për më shumë informacion: Aktivizo Mobile APP/ Raiffeisen On dhe provo fuqinë e bankës në majë të gishtave! Shijoni shërbimin bankar pa probleme dhe mos humbisni kurrë me asgje me Raiffeisen ON.


********************
Introducing Raiffeisen ON - Your All-In-One Mobile Banking Solution.

Our most advanced mobile banking application is designed to provide a seamless banking experience anytime, anywhere. With Raiffeisen ON, you can quickly transfer money, check your account balance, open a current account, apply for loans, pay bills and cate nearby ATMs, all from the comfort of your home, workplace, or while you're out and about.
Say goodbye to the long bank queue. With Raiffeisen ON, transferring money is made easy with our real-time transfer feature, so you can pay bills, send money to family and friends, or make purchases with just a few taps on your smartphone.

Keeping track of your finances has never been simpler! The app provides a clear and concise overview of your account balances, so you always know exactly how much money you have available. You can also access your transaction history, check credit card balances, and more.
Looking to open a current account? With Raiffeisen ON, it's as easy as filling out the application form and you're ready to start managing your finances right away. You can take advantage of all the app's features with your new account and enjoy seamless banking at your fingertips.

And if you need a loan, whether you're a customer or not, the app allows you to apply quickly, and our team will review your application and provide you with a prompt decision.
Never worry about finding an ATM again! With the app's ATM finder, you can easily locate nearby ATMs, ensuring you have access to cash whenever you need it, whether you're traveling or need to withdraw money quickly.

Don't wait any longer! Download Raiffeisen ON now and activate Raiffeisen ON in just 3 steps follow link for more information: https://youtu.be/r2S_Nawow0Q experience the power of mobile banking at your fingertips! Enjoy seamless banking, and never miss a beat with Raiffeisen ON.

What’s New

Version 20.0.0

Mirësevini në versionin e përditësuar të Raiffeisen ON :

Aplikim për Kredi Flash:

- Ju mund të aplikoni për Kredi Flash edhe nga RON, tërësisht online dhe në çdo moment.

Lidhja me portofolin digjital Raipay:

- Konfiguroni portofolin tuaj digjital në RaiPay me të dhenat e tua në Raiffeisen ON.

Përmirësime:

- Përmirësime me hapjen e llogarisë, pagesave dhe eksperiencës tuaj në aplikacion.Përditëso tani për një përvojë edhe më të mirë me Raiffeisen ON!*********Welcome to our latest version of Raiffeisen ON:

Apply for Kredi Flash loan:

- Now, you can apply for KrediFlash loan even on our RON application, end2end online and anytime.

Pair with RaiPay app:

- Pair your RaiPay digital wallet with Raiffeisen On account.

Tons of fixes and improvements

- Fixes on account opening, payments and tons of improvements on your digital experienceUpdate now for an even better Raiffeisen ON experience!Raiffeisen ON Team

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
26 Ratings

26 Ratings

KlevisX28 ,

Notifications bug

Great app! But one problem though. I have problems with notifications. I enable them from the settings (on the app) and they disable again. Sometimes I get notifications when I withdraw money or pay by card sometimes I don’t. It would be helpful to fix this bug.

estrazimiri ,

The app that I needed

I was waiting this app. Its really great user friendly. Now I can save my time to check my bank accounts. Thank you Raiffeisen Bank. I would highly recommend it.

Pirati-1 ,

Iphone x

Beni update per iphone X

App Privacy

The developer, RAIFFEISEN BANK SH.A, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Contact Info
  • Contacts
  • User Content

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shtëpia ime
Finance
Raiffeisen Youth
Finance
RaiConnect Albania
Finance
RaiPay Albania
Finance
R-Quest
Games

You Might Also Like

CREDINS online
Finance
BKT Smart
Finance
Raiffeisen Plus
Finance
POK
Finance
Raiffeisen Mobile Banking
Finance
ISPBA Mobile Banking
Finance