Screenshots

Description

Het Reformatorisch Dagblad (RD) is een christelijke krant die zes dagen per week een actuele editie uitbrengt met nieuws, commentaren en achtergrond- en opinie-artikelen. Iedere dag is er het nieuwskatern en de verdiepende bijlage Puntkomma. Op donderdag is er de bijlage Kruispunt met nieuws op het gebied van kerk en religie. Op zaterdag is er de bijlage Accent waarin de nadruk ligt op achtergrondverhalen en het lifestyle katern Pluspunt.

RD e-paper is de digitale variant van het Reformatorisch Dagblad en geeft u toegang tot alle artikelen die in de papieren editie verschijnen in hun originele opmaak. Zo kunt u alle artikelen en advertenties die in de krant verschijnen op uw smartphone of tablet lezen, overal ter wereld.

Abonnees met toegang tot de digitale editie kunnen na het installeren van deze applicatie dagelijks de volledige inhoud van de krant lezen. Daarnaast is het mogelijk om losse nummers te kopen via de app.

Het Reformatorisch Dagblad is een product van Erdee Media Groep.

What’s New

Version 5.5.3

De e-paperapp van het Reformatorisch Dagblad is uitgebreid met video en podcasts. U vindt de meest recente video’s en podcasts nu in onze app en u kunt ze rechtstreeks in de app afspelen

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Erdee Media Groep, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like