iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

ReACT-appen er designet til at støtte hukommelse og overblik i hverdagen for personer, der har demens eller kognitive vanskeligheder af andre årsager.

OPRET DIG SOM BRUGER AF APPEN
Når du downloader appen skal du først oprette en personlig brugerkonto i appen. Det sker ved at anvende din e-mail adresse. Derefter bliver du guided igennem de næste trin i oprettelse af ny bruger.
I din personlige konto gemmes al den information (tekst og billeder) som du lægger ind i din app.

HVAD KAN APPEN?
ReACT appen samler på en nem måde flere funktioner i én kalender: Aftaler, påmindelser, dagbog med egne billeder, tjeklister og kontaktpersoner. Appen kan tilpasses dine behov og IT-færdigheder.
ReACT appen findes også til brug på iPad. Denne version af ReACT appen til mobil kan enten bruges selvstændigt eller sammen med iPad ReACT appen. Du kan dermed se det samme indhold i din personlige ReACT konto hvis du er logget ind på kontoen fra flere enheder.
Du kan også vælge at dele din personlige konto i appen med pårørende. De kan dermed støtte brug af appen, ved f.eks. indsætte information og billeder i kalender og dagbog.

BAGGRUND
Appen er designet og testet i et samarbejde med mennesker med demens, pårørende og fagpersoner, som en del af forskningsprojektet ReACT ved Nationalt Videnscenter for Demens.

Se hjemmesiden hvis du brug for hjælp eller gode råd til brug af ReACT appen:
http://www.videnscenterfordemens.dk/reacthjaelp

Nyheder

Version 1.0.3

Fejlrettelser og ydelsesforbedringer.

App-anonymitet

Udvikleren, Nationalt Videnscenter for Demens, har ikke givet Apple oplysninger om sine fremgangsmåder vedrørende anonymitet og håndtering af data. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Ingen oplysninger angivet

Udvikleren skal give oplysninger om anonymitet, når den næste opdatering af appen indsendes.

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide