Screenshots

Description

Regtien Administratie & Advies is een dynamisch en modern kantoor dat is opgericht in het jaar 1988 en wordt geleid door de eigenaren Kees de Dreu en Jasper Regtien.
Beide hebben door hun ervaring en opleiding hun sporen in de financiële- en boekhoudkundige wereld ruimschoots verdiend. Met name op de vakgebieden administratie, belastingadvies en salarisadministratie.

U kunt bij ons kantoor terecht voor belasting- en fiscaal advies; het verwerken financiële administratie; het samenstellen en bespreken van de jaarrekening; subsidieaanvragen; salarisadministratie; fiscale aangiften; financiële planning; advisering en begeleiding (startende ondernemers); personeel en organisatie; individuele begeleiding; conflictbemiddeling.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag
Snel een offerte

What’s New

Version 1.7

Update in berichten. Open de app om berichten te ontvangen

Information

Seller
AppTomorrow BV
Size
37.7 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like