Reminder 4+

Reminder AS

Designed for iPhone

    • Free
    • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

I en hektisk hverdag er det vanskelig å ha kontroll på alle gavekort, kvitteringer og vedlikehold. Det anslåes at det ligger ubrukte gavekort til en verdi av 2,4 milliarder. Og hvem har vel ikke vært litt over snittet frustrert over den garantien som gikk ut en uke etter du sjekket det defekte produktet? Eller muligheten til å reklamere fordi krav til vedlikehold ikke ble fulgt. Reminder har samlet alt på ett sted. Vi er ute etter å gjøre hverdagen enklere for deg.

Vi har vært like frustrerte. Den uendelige letingen etter kvitteringen. Vi har glemt gavekortet vi fikk av svigers forrige jul. Og kravene til vedlikehold for å opprettholde garantien. Vi vil gjøre det enklere. Ta bilde av kvitteringen når du kjøper et produkt og legg inn stikkord så du enkelt kan søke etter den når du trenger den. Ta bilde av gavekortet og legg inn påminnelse før det utgår. Legg inn påminnelse med varsling om det årlige vedlikeholdet. Full kontroll.

- Ta bilde av kvittering og legg inn stikkord for å enklere søke den opp senere
- Ta bilde av gavekortet og legg inn påminnelse før utløpsdato
- Legg inn vedlikehold og garanti med påminnelse før utløpsdato

What’s New

Version 1.5

Feilrettinger og forbedringer.

App Privacy

The developer, Reminder AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities