Screenshots

Description

Апликацијата овозможува брз и едноставен пристап до сите содржини што ги нуди Reporter.mk

Бидете во тек со сите новости од сите области:

-Македонија
-Политика
-Економија
-Свет
-Студенти
-Заштитен Сведок
-Спорт
-Култура
-Забава
-Ноќен живот

What’s New

Version 1.0.1

Позадински подобрувања

Information

Seller
SEMOS D.O.O.
Size
401.4 KB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like