iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Blue Water App, één van Europa’s grootste online haven boeking platforms, is het nieuwe vaarseizoen begonnen met een compleet nieuwe versie van de succesvolle boeking app, die in april 2018 gelanceerd is. De nieuwe gratis IOS App is nu voorzien van de laatste software updates, heeft een moderne uitstraling, werkt razend snel en heeft veel nieuwe functies zoals een snelle registratie met je Facebook of email account. De vaarders vinden uitgebreide informatie over de havens en de faciliteiten en alle attrakties en services in de omgeving. Zij kunnen nu ook hun mening over de haven delen met andere gebruikers en zo heeft iedereen nu een compleet overzicht van de havens. Blue Water App is ook aangepast voor de nieuwe wetgeving voor datagebruik en zo kunnen alle gebruikers er gerust op zijn dat hun gegevens en de privacy goed worden beschermd.

Blue Water App maakt het voor vaarders nog gemakkelijker om ligplaatsen te boeken en te betalen met je telefoon, zonder extra service of andere kosten. Voor het downloaden van de App is het aan te raden dat je een goede WIFI of 4G verbinding hebt, want de havengegevens zijn in de App opgeslagen en het downloaden kan een aantal minuten duren voor oudere of minder snelle telefoons. Vervolgens wordt er toestemming gevraagd om je GPS locatie te kunnen gebruiken en om push berichten te sturen. Hiermee kunnen wij de boeking service zo snel en efficient mogelijk afhandelen. Blue Water App gebruikt een unieke iBeacon technologie, die het mogelijk maakt automatisch te communiceren met het havensysteem. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de Bluetooth knop op de telefoon aanzet als je Blue Water App gebruikt of als je in de buurt van de haven komt. Na het downloaden kan je eenvoudig een profiel aanmaken; de standaard bootgegevens kan je vinden door jouw boot type in de zoekbalk in te voeren of je kan de boot vinden in de lijst van boot types. Indien jouw boot type niet in de lijst aanwezig is dan kun je deze zelf invoeren met de afmetingen van de boot. Je kan betalen met iDeal of met creditcard en om de eerste boeking te kunnen maken worden deze betaalgegevens gevraagd door Stripe, dat één van de grootste internationale betalings providers is, wat een garantie is voor een veilig betalingsverkeer. Na de betaling krijg je een bevestiging van je boeking via email. Bij een aantal havens kan je de ligplaats selecteren en zo is jouw favoriete plek gegarandeerd. Blue Water App is snel aan het groeien in Europa en je kan nu boeken in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Blue Water App heeft al meer dan 130 aangesloten havens en je kan deze vinden met een groen anker op de kaart in de app. Wij wensen je veel vaar plezier!

Nieuw

Versie 2.4.9

In deze versie hebben wij het volgende aangepast:
- Bugfixes en verbeteringen voor de stabiliteit van de app

App-privacy

De ontwikkelaar, Blue Water App, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou