iPhone Screenshots

Description

Vår visjon er å gi deg en trygg tur - i en miljøvennlig bil - til en billig pris - gjennom en enkel bestillingsprosess!

Last ned appen i dag - alt du trenger er å opprette en brukerprofil og legge inn et betalingskort, så er du klar til å booke din første Ridel-tur. Vi garanterer en god opplevelse, hele veien – fra bestilling til ankomst.

Velg enkelt din pick-up- og drop-off adresse, ønsket hentetidspunkt og antall passasjerer! Du får vite hva turen koster før du bestiller, også får du varsel når en bil er på vei til deg.

På kartet kan du følge bilens posisjon hele veien til der du befinner deg, og så videre hele veien til din destinasjon! Når du ankommer, trekkes beløpet automatisk fra ditt registrerte kort eller Vipps-konto og kvittering får du tilsendt på mail, eller du kan se en oversikt over alle bestillingene dine under "mine bestillinger".

FAST PRIS
Vi opererer med fast pris som er lett synlig i bestillingsprosessen, så du skal slippe ubehagelige overraskelser ved turens slutt! Du kan betale med bankkort eller Vipps.

MILJØVENNLIG
Kjør rundt med god samvittighet – alle våre taxier er nemlig "grønne" el-biler, for vi mener det er et viktig grep å ta for vår felles fremtid!

TRYGT
Våre sjåfører får ikke kjøre for oss før de har gjennomgått ekstra kursing for å bevise at de kan kjøre deg på en behagelig og sikker måte. Din trygghet ivaretas også ved at du alltid kan følge med på kartet i appen at du virkelig er på vei dit du skal.

ENKEL BESTILLING
Appen bruker din GPS-lokasjon for at du raskt kan bekrefte avreise-sted (men du kan selvfølgelig også skrive inn adresse manuelt). Om du vil bestille til et senere tidspunkt så er ikke det noe problem. Du får varsel når bilen er på vei, så du vet når du skal gjøre deg klar!

HVOR FINNER DU OSS?
Ridel er et nytt konsept - foreløpig finnes vi bare i Kristiansand. Men vi ekspanderer hurtig, og snart kommer vi til et tettsted nær deg.

What’s New

Version 3.10

Oppdatert vilkår og personvern.

App Privacy

The developer, Go Mobile AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like