Screenshots

Description

Midden in Nederland vind je Rivierenland, een karakteristieke streek met de regio's Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal.

Urenlang wandelen of fietsen over pittoreske dijken en langs boomgaarden vol bloesem of fruit, struinen door uiterwaarden langs de rivieren en volop recreëren op en aan het water. Het Gelderse Rivierenland heeft veel te bieden: pittoreske dorpjes, imposante kastelen, schone en veilige recreatiegebieden, gezellige winkelsteden en een breed aanbod van restaurants, musea en karakteristieke overnachtingsadressen. Rivierenland steelt je hart!

Rivierenland.nl is de officiële toeristische website van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. De website en gelijknamige app bieden je tips voor je bezoek en geven het overzicht van de diverse bezienswaardigheden, fietsroutes en wandeltochten, horecagelegenheden, nuttige adressen en evenementen.

What’s New

Version 1.0

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

App Privacy

The developer, RBT Rivierenland, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like