Rookvrijheid 17+

Rein Kloos

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Stoppen met roken is een topprestatie. Elke sigaret die je niet rookt is een uitdaging, en elke keer dat je dat lukt is een overwinning. En die overwinningen op jezelf mogen best wel eens gevierd worden. Deze app helpt je daarbij! 100% gratis, altijd optimistisch en zonder betweterig gezeur.

Aan de hand van de door jou opgegeven rookgewoonte, rekent deze app voortdurend allemaal leuke statistiekjes voor je uit:

- Hoe lang ben je gestopt
- Hoeveel sigaretten heb je niet gerookt
- Hoeveel pakjes waren dat wel niet
- Hoeveel geld heb je daarmee bespaard
- Hoeveel tijd was je nu niet aan het roken
- Hoe bevordert je gezondheid zodra je stopt

Etcetera, en wanneer je prestaties vrijspeelt voor je mooie mijlpalen krijg je iedere keer een bemoedigende felicitatie. Leuk toch?

In de toekomst zal deze app nog verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met ervaringsverhalen van mensen die gestopt zijn. Een beetje naar het voorbeeld van mijn andere app: Alcoholvrijheid. Die app was mijn inspiratie voor deze app, en tegelijkertijd voor duizenden andere mensen om te stoppen met alcohol.

Zou deze motiverende aanpak ook helpen met roken? Jij mag het zeggen!

What’s New

Version 1.7.2

Met deze update is er een functie toegevoegd die niemand hopelijk hoeft te gebruiken, maar mocht je toch per ongeluk weer een keer gaan roken, dan kan je nu alle tellers pauzeren door je stopperiode te onderbreken zodat je niet meer geconfronteerd wordt met ongepaste felicitaties. Als je dit via de tegel in het startscherm doet wordt deze periode automatisch toegevoegd aan je stopgeschiedenis. En stop je opnieuw? Dan kan je gelijk weer verder met de app!

1.7.1: kleine bugfix in de donkere leesmodus (datumvelden waren niet leesbaar) en ik heb het aantal dagen dat je eventueel rookte volgens je dagboek nu ook vermeld in de tegel met het aantal stopdagen.
1.7.2: tekstuele aanpassingen ("je bent 1 dag en 0 uur gestopt" klonk een beetje vreemd, dus dat is nu beter)

App Privacy

The developer, Rein Kloos, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

DAG ÉÉN
Health & Fitness
Quiddy
Health & Fitness
FemmeGym Amsterdam
Health & Fitness
10.000 stappen
Health & Fitness
SportBit
Health & Fitness
MijnZorgApp
Health & Fitness