Screenshots

Description

Dit is de officiële Rotterdam Atletiek club app.

Atletiek en Hardlopen voor jong en oud in Rotterdam en omgeving doe je bij Rotterdam Atletiek. Iedereen is welkom, van beginner tot (top)sporter. Download de app en meld je aan.

Blijf via de app op de hoogte van nieuws over RA en jouw trainingsgroep. Ontvang notificaties over bijzonderheden en deel (jouw) sportieve hoogtepunten met de hele club of het door jou gekozen team.

Beginnen met (hard)lopen of trainen voor de Marathon?
Rotterdam Atletiek heeft hardloopgroepen verspreid in Rotterdam en op verschillende nivo’s. Op het overzicht van de loopgroepen vind je de trainingslocaties en tijdstippen.
Beginnen te bewegen, dat kan ook bij onze fitwalk-groepen.

Jeugd en Atletiek?
Al vanaf 5 jaar oud kun je meedoen met sprinten, verspringen, hardlopen, (speer)werpen en alle onderdelen die atletiek zo leuk en veelzijdig maken. In groepen per leeftijdscategorie wordt er getraind onder begeleiding van enthousiaste en deskundige trainers zodat jij jezelf verbeterd en misschien wel de nieuwe Dafne of Churandy wordt!

Van Breedtesport tot Topsport
Als (top)sporter heb je bij Rotterdam Atletiek alle faciliteiten en mogelijkheden om jezelf te verbeteren en voor te bereiden op je volgende (inter)nationale of persoonlijke topprestatie. Er zijn verschillende atleten van Rotterdam Atletiek nationaal kampioen in hun categorie. Onze hoogste clubteams zijn landskampioen bij de mannen en bij de vrouwen.

Een inspirerende omgeving om samen doelgericht grenzen te verleggen.

Doe mee met Rotterdam Atletiek en MAKE IT HAPPEN.

What’s New

Version 3.7.12

Deze versie bevat een aantal bug fixes.

Information

Seller
Rotterdam Atletiek
Size
77.6 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Rotterdam Atletiek
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.