Screenshots

Description

Radio Televizioni 21 është një kompani mediale me seli në Prishtinë, Kosovë, që përfshin një kanal televiziv, një radio, një faqe të internetit dhe aplikacionet përkatëse mobile.

RTV21 transmeton 24 orë në rrjetin tokësor dhe atë satelitor në Amerikë dhe Evropë. Edhe Radio 21 transmeton 24 orë përmes valëve FM.

Aplikacioni i RTV21 është krijuar me një dizajn unik dhe modern, që përshtatet për të gjitha pajisjet mobile, dhe gjithashtu mundëson që përdoruesit të lexojnë lajmet kudo qofshin. Aplikacioni përmban këto karakteristika

- Lajmet e fundit
- Navigim në kategori
- Personalizim i lajmeve për tu njoftuar vetëm me lajmet që dëshironi
- Riorganizim i renditjes së rubrikes së lajmeve
- RTV21 Radio
- RTV21 Video Section
- Lexim Offline i lajmeve
- Ruajtje e lajmeve, etj

Nëse keni sugjerime apo ndonjë problem na shkruani lirshëm në email.

What’s New

Version 1.0.16

- Janë rregulluar & pëmirësuar të dhënat për motin.
- Pëmirësime tjera të përgjithshme.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Information

Seller
Frakton Ltd.
Size
67.4 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like