Screenshots

Description

App’en ”Rumles blodprøve på sygehuset” lærer børn at mestre blodprøvetagning.

For børn kan det være en udfordring at få lavet en blodprøve, især hvis de tidligere har haft en ubehagelig oplevelse med det.
Med denne app kan børn, på egen hånd eller sammen med deres forældre, lege sig til en forståelse af, hvad der sker før, under og efter blodprøveproceduren, og barnet kan lære at mestre teknikker, der kan afstresse eller aflede det under selve prøvetagningen. Det gør app’en ved 1) at forklare processen i små, overskuelige trin og 2) at præsentere barnet for mestringsstrategier, eksempelvis en vejrtrækningsøvelse, som kan afprøves i app´en.

I app´en kan barnet få en anerkendelse af sin indsats efter at have fået lavet en blodprøve - et diplom med barnets navn og billede kan downloades og printes.

Der er også mulighed for at se to animationer i app´en: en animation om blodets funktion i kroppen, der forklarer, hvorfor barnet skal have lavet en blodprøve og en animation om, hvad der sker med blodprøven efter den er lavet.

App´en er både med dansk og arabisk skrift og tale.

Rumles blodprøve på sygehuset er udviklet af Sygehus Lillebælt i samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation til børn i alderen 3-12 år, som skal have lavet en blodprøve. Udviklingsarbejdet er finansieret af midler fra Sygehus Lillebælt og Region Syddanmark med støtte fra Ole Kirk’s Fond, TrygFonden, Helsefonden og Danske Bioanalytikeres Uddannelses- og Forskningsfond.

What’s New

Version 1.0.1

- Forbedringer til film

Information

Seller
Region Syddanmark
Size
96.1 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like