Rytmeinsekterne 4+

Rikke Hallund

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Rytmeinsekterne består af fem musikalske insektfortællinger, hvor du med musik og animationer bliver præsenteret for de forskellige smådyr i et eventyrligt krible-krableunivers. Rytmeinsekterne består af et bibliotek med karakterer og rytmisk animerede insekter, baggrunde og rekvisitter, så du selv, i en mixerpult, kan skabe dit eget univers og koreografi og derigennem producere og illustrere en musikalsk insektfortælling til din egen musikvideo.

Rytmeinsekterne er naturvidenskab med puls, grin og digital interaktivitet. Ved at spille på tværs af videnskab og fantasi sættes der gang i brugerens nysgerrighed og musiske kreativitet. Rytmeinsekterne giver dig en helt ny mulighed for at undersøge de enkelte insekter, deres anatomi, bevægelsesmønstre og levevilkår på en unik måde og på en underholdende platform.

Hvert insekt i materialet har sin helt egen musikalske fortælling og animerede bevægelser med sang, melodi og rytmer, og som illustrerer deres naturlige miljø og levevis. I løbet af hver fortælling, lærer du om insektets forvandlinger og insektet bedre at kende.

Rytmeinsekterne kan endvidere understøtte og inspirere arbejdet med de kanoniserede insekter i faget natur/teknologi.

Rytmeinsekterne er støttet af Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.

What’s New

Version 1.0.3

iPhone edition

App Privacy

The developer, Rikke Hallund, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Health & Fitness
Education
Education
Photo & Video

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education