iPhone Screenshots

Description

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на трансакции на безбеден начин.

Услугата е достапна 24/7. S-Banking апликацијата може да се користи на секој мобилен уред кој користи оперативен систем iOS.
Можности на S-Banking апликацијата се:
- Преглед на состојба и прометна денарски и девизни трансакциски сметки, депозити, кредитни картички и кредити;
- Преглед на курсна листа и конверзија од една во друга валута (менувачница);
- Можност за плаќање преку безготовински налози, режиски трошоци, обврски кон Банката за кредити и кредитни картички;
- Сликај и плати – функционалност која овозможува плаќање на режиски трошоци преку скенирање на податоците од фактурата со камерата на телефонот;
- Локатор на експозитури / банкомати;
- Можност за примање на известувања од Банката;
- Можност за контакт со Банката преку телефон или е-маил


Регистрација и активирање на S-banking

Регистрирањето на корисник на апликацијата за мобилно банкарство се врши во експозитуrite на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. По регистрирањето, потребно е да се направи активирање на апликацијата со корисничкото име кое е пристигнато по „sms“ порака на телефони иницијална лозинка која е пристигната на е-маил адреса која е пријавена во Банката. По успешната активација, S-Banking ќе Ви побара да внесете и потврдите ПИН за најава.
За подетални информации во врска со користењето на апликацијата, повикајте го менито Помош или обратете се на е-маил адресата netbanking@sparkasse.mk или телефонскиот број 02/3200-750.

What’s New

Version 2.1.0

- Редизајн на апликацијата;
- Промена на лимити на картички;
- Промена на лимити по трансакции;

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

iBoo7 ,

Old

An old app which is never updated really. There’s fingerprints, theres Face ID, new OS versions, lots of possibilities in other bank apps but not on this one.

Information

Seller
Sparkasse Banka Makedonija A.D.
Size
103.8 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Albanian, Macedonian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like