iPhone Screenshots

Description

A SafeBrand egy univerzális mobil alkalmazás – beépített vonalkód-olvasó szoftverrel - amely hozzáférést biztosít a gyártók és márkatulajdonosok által jóváhagyott hiteles és teljes körű termékinformációkhoz. A folyamatosan bővülő termékadatbázisnak köszönhetően nap, mint nap újabb és újabb termékről tudhat meg a többet az igényes és körültekintő fogyasztó.

Kedvenc termékével kapcsolatos promóciókra kíváncsi? Csak olvassa le az alkalmazással a vonalkódját és amennyiben a gyártó elérhetővé tette adatbázisunkban, máris hozzáférhetővé válnak az Ön számára az éppen aktuális akciók, promóciók.

Tudatos fogyasztó? Érdekli a termék összetétele, eredete vagy egyéb kiegészítő információk? Olvassa le a termék vonalkódját és tudjon meg többet, mielőtt dönt a megvásárlásáról.

QR kódot lát a csomagoláson vagy névjegykártyán? Nem gond!
Az alkalmazás bármilyen, a hétköznapi életben előforduló vonalkód típust olvas, a terméken jellemzően eredendően megtalálható hagyományos EAN / GS1 típusú lineáris vonalkódokat és a leginkább marketing céllal feltüntetett kétdimenziós QR kódokat egyaránt.

A SafeBrand alkalmazást használva biztosan nem marad vonalkód olvasatlanul! Csak indítsa el az alkalmazást és telefonjával máris eléri a gyártók által közvetlenül biztosított és ellenőrzött termékinformációkat.

Ossza meg, ajánlja kedvenc termékeit ismerőseinek az integrált Facebook és Twitter kapcsolaton keresztül!

Minimális rendszerkövetelmény: OS 5.0 +

What’s New

Version 2.0

- Gyártói és kereskedői promóciók elérhetőségének és mentésének biztosítása
- Facebook kapcsolat javítása
- Egyéb, kisebb hibák javítása

Information

Seller
Scanbuy Inc
Size
14.9 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Hungarian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like