Screenshots

Description

Commercieel Directeuren, Eigenaren, Salesmanagers en Accountmanagers willen graag weten hoe de sales verloopt.

Wat zit er allemaal in de pijplijn? Welke orders kunnen we op korte termijn verwachten? Wie zijn onze grootste concurrenten als we aan tafel zitten? Wat is de kwaliteit van de leads die bezocht worden? Hebben onze Prospects voldoende budget?

Al dit soort zaken worden normaliter vastgelegd in een CRM-systeem. Als je het als bedrijf professioneel voor elkaar hebt. Het gebeurt ook nog vaak dat deze gegevens helemaal nergens worden vastgelegd. Of in een foutgevoelig Excel-programma.

In het algemeen zijn accountmanagers en verkopers sterk in sales. Vaak zijn ze echter ook lakser als het gaat om ‘administratieve taken’, zoals het terugkoppelen van gevoerde gesprekken.

Zou het niet ideaal zijn als we de accountmanager laten doen waar hij goed in is en wat hij leuk vindt -VERKOPEN- en de andere taken zo gemakkelijk mogelijk maken?

Salesy is een sales app waarmee bezoekverslagen direct na het bezoek in enkele minuten vastgelegd wordt.

App Privacy

The developer, AppCenter Nederland, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like