Screenshots

Description

Met deze app hebben uitgenodigde contactpersonen beveiligde toegang tot het provinciebrede netwerk van handhavers en vergunningverleners. In de app vindt u de contactgegevens van vrijwel alle Utrechtse handhavende en vergunningverlenende organisaties en personen. Een goede en effectieve coördinatie van werkzaamheden is alleen realiseerbaar wanneer je elkaar goed en snel weet te vinden. Namen van contactpersonen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen zijn daarbij belangrijke informatie.

Het voordeel van de app ten opzichte van de papieren gids is dat u de gegevens altijd tot uw beschikking heeft, altijd over de laatste informatie beschikt en dat u een contactpersoon of organisatie rechtstreeks kunt bellen of e-mailen.

De Samenwerkers-app wordt u aangeboden door de Provincie Utrecht.

What’s New

Version 6.5

Nieuwe versie

Diverse verbeteringen waaronder het laten zien van de website van een organisatie. Op sommige toestellen kon de app crashen.

App Privacy

The developer, Provincie Utrecht, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like