Sant Cugat a la butxaca 4+

Javajan

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

L'App de promoció del comerç de Sant Cugat a la butxaca, utilitzant la plataforma fidelització Moneder, és una App pensada per fer-la servir al municipi de Sant Cugat en benefici del comerç de proximitat.

Això implica que tant els habitants, turistes i tots els potencials clients que realitzin compres en els establiments del municipi adherits a aquesta campanya podran fer-la servir per realitzar compres i gaudir dels avantatges que la plataforma Moneder té contractats amb el municipi de Sant Cugat.

Es pot utilitzar l'Aplicació sense necessitat d'estar registrat. En aquest cas els usuaris tindran accés al llistat d'establiments del municipi de Sant Cugat adherits a la campanya, dels quals es facilita informació rellevant per tal que els usuaris puguin trobar fàcilment el que busquen, i de manera presencial hi puguin realitzar compres.

També, en el cas de no ser client, és té accés a notícies, promocions i actes d'agenda que tenen lloc a les botigues o entitats del municipi facilitant una eina de cohesió municipal així com un mapa per marcar la geoposició dels establiments per poder-los trobar com més aviat millor.

L'avantatge de donar-se d'alta com a client és que no només es té accés a la informació que abans hem comentat, sinó que a més podem rebre gratificacions en forma de punts o euros que es poden gastar a tots els establiments de Sant Cugat o només en alguns establiments en particular segons el tipus de compra realitzada.

En registrar-se com a clients aquests obtenen accés al seu perfil de client, a l'estat del seu saldo, i a l'opció, si ho desitgen, de realitzar compres presencials però identificant-se via codi QR des de l'App. Si opten per aquesta opció, el client des de l'App controla quina part del seu saldo vol gastar en la compra.

Tanmateix, per donar-se d'alta com a client, resulta imprescindible pels ajuntaments i entitats gestores de les promocions que aquests facilitin algunes dades personals a fi i efecte de garantir un control de la gestió d'aquestes gratificacions i per poder emprendre accions que segueixin potenciant les vendes de les botigues del municipi i alhora puguin garantir que els beneficiaris de les diferents promocions que es fan al municipi siguin persones que realment estan fent compres al municipi i no clients oportunistes. Entre aquestes dades personals imprescindibles, hi poden figurar algunes com DNI, data naixement, sexe, adreça, correu electrònic i contrasenya...

Així el DNI resulta imprescindible per tal de resoldre possibles incidències amb vendes, com a eina d'identificació a les botigues, o per aplicar subvencions municipals sobre persones concretes escollides pel municipi evitant suplantacions d'identitat. També serveix per garantir que els clients no es donin d'alta més d'una vegada per fer un ús fraudulent de la finalitat de la promoció ciutadana posada en marxa pel municipi de Sant Cugat.

Les dades cedides pels clients en registrar-se estan subjectes a unes condicions d'ús que els mateixos clients accepten en fer el registre de tal manera que queden informats sobre la finalitat del registre i quin serà l'ús que se'n farà d'elles i a més són necessàries com a mitjà divulgatiu, per fidelitzar i estimular les compres dels ciutadans sempre en benefici del comerç local.

L'App de promoció del comerç de Sant Cugat a la butxaca, utilitzant la plataforma fidelització Moneder, és una App pensada perquè tant botiguers com ciutadans i en general, el municipi de Sant Cugat , mitjançant l'esforç comú mantinguin viu el comerç del municipi.

What’s New

Version 9.8.1

Arreglar problema modificar perfil

App Privacy

The developer, Javajan, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Finance
Business
Lifestyle
Entertainment
Shopping
Shopping

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping