Screenshots

Description

Tämä on Satusaapas 3, joka sisältää 30 satua. Satusaapas-sovellus on helppokäyttöinen lasten satusovellus, jossa voit kuunnella ja lukea satukirjailija Päivi Tuulikki Koskelan kirjoittamia satuja. Sadut lukee muusikko ja ääninäyttelijä Mikko Koskela, joka on myös säveltänyt Satusaappaan tunnusmusiikit. Satumaiset grafiikat ovat taiteilija Petronella Grahnin käsialaa.

Sovelluksessa voit hakea satuja aiheen tai opetuksen mukaan, tehdä soittolistoja ja valita lempisatuja. Tai jos et osaa valita, paina vain kukkaa nenänpäästä ja se arpoo sinulle sadun kuunneltavaksi. Minkähän sadun sinä saisit kuunnella? Onko siinä poro, robotti tai keijukainen… vai löydätkö ehkäpä lohikäärmeenpoikasen?

Hyppää mukaan sadun maailmaan ja kokeile Satusaapasta! Voit ostaa satuja 30 saappaan paketeissa, tai kaikki 150 satua kerralla. Tähän mennessä 30 sadun paketteja on ilmestynyt kolme: Satusaapas 1, Satusaapas 2 ja Satusaapas 3.

App Privacy

The developer, paivi honkakoski, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like