iPhone képernyőfotók

Leírás

Az AGORA–Savaria Filmszínház 2013-ban ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. A belváros szívében található mozi egyaránt várja a szórakozásra vágyókat és a művészfilmek kedvelőit. Filmkínálatunkban kiemelt helyen szerepelnek a magyar filmek, illetve a fiataloknak szóló előadások. Rendszeres filmklubjainkon, közönségtalálkozókon, egyéb filmes eseményeken kívül a mozi hagyományos színtere a könnyűzenei koncerteknek is.

Az AGORA–Savaria Filmszínházat az elmúlt években több ütemben sikerült korszerűsíteni. A felújított külső mellett a mozi technikai eszközparkja is megújult, így a legkorszerűbb digitális kép- és hangtechnikával várjuk a filmrajongókat, akik immáron DOLBY 3D-ben is nézhetnek filmeket Közép-Európa egyik legnagyobb mozivásznán.

Ezzel az alkalmazással a filmszínházunk vetítéseire tudsz jegyet foglalni.

Az alkalmazásban a nyitó képernyőn a mai műsort látod. A képernyő balra húzásával a holnapi, majd a holnaputáni műsort is megtekintheted. Az alsó sávban tudsz váltani a holnapi, holnaputáni, majd az utolsó előtti lapon a közeljövőben vetített filmek listájára. Itt a filmek ABC sorrendben következnek egymás után.

A mai, holnapi, holnaputáni műsorban, ha kiválasztasz egy filmet, a filmről olvashatsz ajánlót, megtekintheted a film plakátját, a stáblistát, valamint megnézheted az hivatalos előzetest is. Közvetlenül linkeljük az Internet Movie Database (IMDb) oldalát, ahol a filmről minden információt megtalálsz.

A további vetítéseknél meg tudod nézni, hogy az adott filmet még mikor játsszuk a közeljövőben.
A jegyfoglalás gombra kattintva megjelenik a terem nézet.

Kattints arra a székre, ahol helyet akarsz foglalni. A szabad (zöld) és a már lefoglalt (piros) székek mellett sárga színnel a saját foglalásodat láthatod. A szürke színű székekre nem tudsz foglalni.

A terem nézetben az egész termet láthatod. A terem nézetet a mobiltelefonokhoz és a táblagépekhez hasonlóan tudod nagyítani. Kattints azokra a zöld székekre, amelyeket le szeretnél foglalni.

A foglalást véglegesíteni a "Kosár" gombbal tudod (jobb oldalon felül). Itt meg kell adnod a nevedet, e-mail címedet és a telefonszámodat. Az "Elküld" gomb megnyomásával befejeződik a foglalás. A foglalásról egy e-mailt fogsz kapni. A foglalást lemondani e-mailben, telefonon, valamint a visszaigazoló levélben küldött linken keresztül tudod.

Az alkalmazásnak a további funkciói is vannak:
-Az Információk gomb megnyomásával a moziról kaphatsz részletes információt.
-Megtekintheted a mozinkat a térképen, megnézheted a web és a Facebook oldalunkat, valamint telefonon fel is hívhatsz bennünket.

Jó szórakozást kívánunk!

Újdonságok

Verzió 1.2

apróbb hibajavítások

Információ

Seller
ProgSpectrum Kereskedelmi es Szolgaltato Beteti Tarsasag
Méret
12.3 MB
Kategória
Entertainment
Kompatibilitás

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Nyelvek

Hungarian

Korhatár
Rated 4+
Copyright
© ProgSpectrum Bt.
Ár
Ingyenes

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti