Saveti za roditelje NTC 4+

Milan Struhar

Designed for iPad

    • $2.99

Screenshots

Description

Inspirisana knjigom „IQ deteta, briga roditelja“, autora Dr. Ranka Rajovića, ova aplikacija se može smatrati za nastavak istoimenog poglavlja iz knjige. Kroz praktičnu primenu ove knjige, Milan Struhar je u radu sa svojom decom uvideo važnost ovakvog načina rada i predložio Ranku da se napravi aplikacija, kako bi NTC metodologija bila dostupna većem broju ljudi. 
Aplikacija sadrži ideje za aktivnosti sa decom i to u svakodnevnim situacijama: na putu do škole, vrtića, u šetnji po parku, putovanju u autu, u kući ili u kupovini. Izrađena je pregledno i jednostavno, tako da ideje budu na dohvat ruke. Namenjena je roditeljima, kako bi brzo došli do ideja za kreativne aktivnosti sa decom. Oblasti po kojima su raspoređene su sledeće:

- Napolju (aktivnosti na otvorenom prostoru)
- Na putovanju (aktivnosti u automobilu, autobusu, vozu, ...)
- Unutra (aktivnosti u zatvorenom prostoru)
- U prodavnici (aktivnosti prilikom kupovine)

Ideje su samo okvirno raspoređene a Vi ih možete koristiti kada vam to odgovara. Svaku ideju je moguće prilagoditi uzrastu i potrebi deteta. Opis je kratak i jednostavan kako bi ste mogli što brže i lakše da shvatite ideju i brzo je primenite. Možete ih kombinovati ili koristiti kao osnovu za dalje ideje.

Pred Vama su saveti koji mogu da posluže kao podsetnik kada ste u gužvi, kada ste umorni ili jednostavno poželite da se svi ukućani lepo zabave. Sve ideje su prilagođene NTC metodologiji.

Aplikacija sadrži 50 ideja. Nove ideje su već u pripremi i biće uvedene kroz naredne verzije aplikacije.

What’s New

Version 1.0.4

Tehnički update: najnovije biblioteke od iOS. Osnova za novu verziju koja je u pripremi.

App Privacy

The developer, Milan Struhar, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education