Schermafbeeldingen

Beschrijving

Wij zijn een zelfstandig kantoor voor de administratieve dienstverlening te Oosteind. Omdat wij ons met name richten op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen, is het vanzelfsprekend dat ook na kantooruren afspraken kunnen worden gemaakt als dat bij u beter uit komt. Wij bieden onze klanten een optimale service met de bijbehorende persoonlijke aandacht. Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB ( Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

U kunt bij ons kantoor terecht voor het verzorgen van de financiële administratie, de loonadministratie, jaarrekeningen, aangiften omzet- en loonbelasting, inkomsten- en vennootschapsbelasting, begeleiding van starters/ondernemingsplan, financiële en bedrijfseconomische advisering.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag
Snel een offerte

Nieuw

Versie 1.7

Update design

Informatie

Verkoper
AppTomorrow BV
Grootte
29.5 MB
Categorie
Business
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Catalaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou