Sharity 4+

Sharity Mobile Application Zrt.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

A Sharity egy új, innovatív alkalmazás, amely az átlátható adományozást teszi lehetővé. A Sharity applikációjának segítségével a bankkártyád használatával adományozhatsz közvetlenül a telefonodról az általad támogatni kívánt szervezet jótékonysági kampányaira.
Abban az esetben, ha anyagi lehetőségeid nem engedik a pénzzel történő adományozást, vagy még nem bízol teljesen abban, hogy a pénzed jó helyre kerül, akkor lehetőséged van reklámok megtekintésével támogatást nyújtani. Amennyiben engedélyezed az applikációhoz tartozó értesítéseket a telefonodon, akkor üzeneteket és fontos információkat kaphatsz az általad kedvelt és követett szervezetek tevékenységéről. A szervezetek és kampányaik között szabadon böngészhetsz. Az adományaid felhasználásáról negyedévente, jótékonysági kampányonként összesítő jelentéseket fogsz kapni az applikációban. A jelentések tartalmát a szervezetek ekkor töltik fel az alkalmazásba, amit egy erre a célra fejlesztett szoftver elemez minden esetben.

What’s New

Version 1.7.6

- Hibajavítások
- Angol nyelvű verzió

App Privacy

The developer, Sharity Mobile Application Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking