iPhone Screenshots

Description

APP TURISME SIMAT DE LA VALLDIGNA
Tota la informació turística de Simat de la Valldigna sempre accessible des del teu mòbil.
Rutes turístiques, Rutes de senderisme, monuments, audioguies, on menjar, on dormir… un conjunt de 60 punts d'interés geolocalitzats i 80 audioguies integren la nova aplicació per a dispositius mòbils (APP) Turisme Simat de la Valldigna. Tota la informació d'interés de la població al teu telèfon intel·ligent i disponible en 5 idiomes; valencià, castellà, anglés, alemany i francés, sense necessitat de comptar amb una connexió a internet.
Una eina al servei del turista
Amb l'objectiu de millorar l'experiència de la visita, l'APP facilita mitjançant l'ús de la tecnologia GPS l'orientació en el recorregut per la població amb un sistema de notificacions per proximitat a punts d'interés (POI). Aquestes notificacions es reprodueixen de manera sonora i visual en el nostre terminal quan ens trobem en les proximitats d'un lloc d'interés. Aquesta funcionalitat permet als usuaris que passegen per la població comptar amb informació quan siga necessària, sense l'obligació de buscar el contingut en l'aplicació.
L'aplicació compta amb un menú superior que navega pels continguts encapsulats. L'altre menú (natiu), a la part inferior, mostra una vista amb els monuments pròxims que poden ser visualitzats en manera mapa o en llista de text.
En clicar un punt del mapa, denominat POI (Point of interest), l'aplicació mostra la informació en una vista auxiliar. En el mapa, els POI es poden mostrar agrupats per temàtica o tots junts. Quant a la llista de tots els POI, es mostren ordenats per distància, de més a prop a més lluny.
Aquest menú també disposa d'accés a pàgina d'inici i opcions de configuració. Des d'ací es pot seleccionar l'idioma de l'APP, es poden activar i desactivar les notificacions de proximitat i les informacions d'interés.
Rutes de senderisme
Un llistat de 6 rutes de senderisme, adaptades a diferents tipus d'usuaris i explicades al detall. Cada ruta disposa d'un mapa amb el seu traçat; l'aplicació ens situa i orienta en tot moment dins del recorregut.

Audioguies “Els tresors de Simat”
Un recorregut per diferents punts d'interés de la població amb 16 audioguies explicatives en 5 idiomes, que podem consultar en el mapa o en la llista de *POIS. Les audioguies es troben numerades per a seguir l'ordre de les explicacions i descobrir els secrets millor guardats de Simat de la Valldigna.
Avisos de proximitat
Les persones que visiten Simat de la Valldigna amb l'APP instal·lada rebran un avís quan es troben prop d'un punt d'interés, que els oferirà la possibilitat d'escoltar un àudio explicatiu
Notificacions Push en el telèfon intel·ligent per a anunciar esdeveniments
Aquests avisos apareixeran en els terminals dels usuaris en ocasions especials, per a comunicar informacions d'interés o d'actualitat que poden fer la visita més atractiva: Esdeveniments festius, exposicions, etc. Es mostraran en format text al seu mòbil i contindran un enllaç en una vista de web dins de la pròpia aplicació.

What’s New

Version 1.0.1

Corregides traduccions

Information

Seller
Tyris Software SL
Size
157.5 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Catalan, French, German, Spanish

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like