Schermafbeeldingen

Beschrijving

Simfes Advies & Administraties is een allround administratiekantoor. Ons doel is om u en uw bedrijf verder te helpen. Naast het verzorgen van de financiële administratie en het u uit handen nemen van alle relevante belastingaangiften, gebruiken wij de informatie uit uw financiële administratie om u en uw bedrijf te versterken.

Wij verzorgen financiële administraties, fiscale aangiften en verzorgen jaarrekeningen. Bij Simfes kunt u ook terecht voor advies en begeleiding op het gebied van financieringen, management, bedrijfsplannen, startersplannen en alle vragen en uitdagingen die u binnen uw bedrijf kunt tegenkomen op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, marketing, personeelszaken en strategie.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag
Snel een offerte

Nieuw

Versie 1.7

Update camera permission modal alert

Informatie

Verkoper
AppTomorrow BV
Grootte
24 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Catalaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou