Skagenfood 12+

Skagenfood A/S

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

NYHED: Nu også med Dagligvarer - direkte til din hoveddør!

Food Market handler om dagligvarer og er først og fremmest et tilbud, der er lavet til dig som abonnent. Det er naturligt for os at udvide vores sortiment med netop dagligvarer, da vi jo leverer måltidskasser og fiskepakker på din adresse i forvejen. Dette muliggør at vi kan tilbyde levering af dagligvarer helt ned til 0 kr. i fragt, hvis du er Ohøj! kunde.

Food Market tilbyder et spændende sortiment af dagligvarer med fokus på smag, økologi og dansk produktion fra lokale fødevareproducenter. Med Food Market i din App kan du spare en tur i supermarkedet. Kvaliteten er den samme som den du kender fra vores måltidskasser. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment, med relativt få varianter i hver kategori. Food Market giver mulighed for, at du nu kan få leveret dagligvarer direkte til din hovedør sammen med din måltidskasse eller fiskepakke.

What’s New

Version 3.2.15

I denne opdatering har vi lavet nogen fejlrettelser og optimeret appens ydeevne, så du får endnu bedre oplevelse, når du bruger Skagenfoods app.

App Privacy

The developer, Skagenfood A/S, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping