iPhone Screenshots

Description

Ben je op zoek naar de vernieuwende digitale SKGN shows waar iedereen het over heeft? Je vindt ze allemaal hier in de SKGN app.

Deze meeslepende storytelling raakt je, ontroert je en fascineert; je gaat helemaal op in het verhaal door de berichten, GIF’s, selfiefilmpjes en LIVE momenten waar je in de toekomst zelfs LIVE bij kan zijn!

Deze vernieuwende vorm wordt duidelijk gesmaakt, getuige de vele enthousiaste reacties op Facebook, Instagram en de populaire ‘virtuele foyer’.

“Wat wil ik graag een Leo in mijn leven …”
“OMG Emmi ?!?”
“Yes! Zet de popcorn maar klaar…”
“Echt hé! Dit is beter dan TV …”
“SKaGeN ! Wat doen jullie ons aan!”

SKaGeN zocht en vond met ‘Emmi & Leo’ een nieuwe manier om je in deze bizarre tijden te entertainen. In dit unieke format wordt het fysieke podium vervangen door het virtuele podium van je smartphone. Een logische nieuwe stap, in een maatschappij waarin de virtuele wereld náást de echte wereld een vaste plek heeft ingenomen. Ons sociale netwerk is een Social Network geworden en leeft van meer van dan alleen fysieke nabijheid. Een evolutie die ons mooie momenten brengt, maar ook lelijke, soms zelfs pijnlijke. Het is een échte wereld, die pijn én schoonheid kan voortbrengen.

SKaGeN blijft in dit alles trouw aan de spelregels van het theater: het publiek is getuige van de intimiteit tussen twee personages zonder er zelf aan deel te nemen. Het gebeurt ‘LIVE’, want je krijgt hun berichten ‘in realtime’ te zien, op alle mogelijke momenten van de dag. En natuurlijk is er het belang van de timing - voor de spanning, de humor en de ontroering. Kortom, alles wat theater zo geweldig maakt, maar dan op je telefoon.

What’s New

Version 1.0.9

Deze versie lost een probleem op waardoor In-App purchases konden mislukken

App Privacy

The developer, SKaGeN, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like