Screenshots

Description

Slipp:s app är för dig som gillar att driva företag men vill minimera administrationen. I appen skapar du dina fakturor som du skickar till dina kunder samt fotar dina kvitton och leverantörsfakturor som på så sätt levereras till oss på Slipp. Dessutom har du alltid koll på hur ditt företag går via den ekonomiska översikten. Allting kopplas ihop med din personliga redovisningskonsult så att ingenting behöver levereras till oss på papper, allt blir helt digitalt.

Du slipper alltså sortera in alla dina händelser i en pärm och lämna till oss. Du behöver inte heller hålla reda på konton, momssatser, osv. Vi på Slipp får direkt tillgång till dina underlag och bokför dem. Behöver vi kompletterande information pushar vi ett meddelande till dig via appen.

Så här går det till:
• Du lämnar alla underlag till oss på Slipp via appen.
• Slipp kvalitetssäkrar och bokför underlagen.
• Slipp återrapporterar till dig direkt i appen i form av rapporter, prognos och översikt.
• Tack vare det automatiserade arbetssättet kan dina kostnader för bokföring hållas på ett minimum. Se fullständiga priser på www.slipp.se.

Hos Slipp får alla en personlig redovisningskonsult som lär sig din verksamhet och finns som stöd vid kniviga situationer och frågeställningar. Din hantering blir helt digital och du sköter allting på ett smidigt och enkelt sätt till ett fast och lågt månadspris.

What’s New

Version 1.0.1

Tar bort den röda rutan som uppkommit när ett dokumentet fotats

App Privacy

The developer, Slipp AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like