Smile booker - Keep on smiling 12+

Darijan Kosic

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Smile booker nastao je iz ljubavi i entuzijazma prema segmentu zdravstvenog turizma.

Platforma je u vlasništvu društva Smile booker d.o.o. Naš team sakuplja stručnjake iz područja zdravstvenog turizma, marketinga i IT industrije, a svi zajedno su u funkciji kreiranja najbolje usluge i informacije za naše klijente.

Platforma je zamišljena tako da na što jednostavniji i praktičniji način povezuje zainteresirane pacijente i kvalitetne poliklinike u Hrvatskoj.

Platforma je prvenstveno alat za pretragu, usporedbu i rezerviranje termina, a također pruža i dodatne informacije i preporuke o tome kako najbolje iskoristiti svoje vrijeme u Hrvatskoj i na taj način kreirati najbolju kombinaciju korisnog i ugodnog iskustva.

Na našoj platformi veliki naglasak dajemo sigurnosti klijenta. Sve poliklinike objavljene na našoj platformi vrhunski su opremljene i zapošljavaju iskusne i kvalitetne liječnike. Profesionalnost i ugodni ambijent provjereni su i od strane stručnog Smile booker teama.

Još jedan važna informacija našim klijentima su realne preporuke i iskustva korisnika usluga, koje će Vam dodatno pomoći u odabiru najbolje poliklinike za vas.

Naše klijente kao posrednici štitimo i olakšavamo snalaženje među brojnim ponudama raznih poliklinika te dajemo potrebne informacije za odabir najpovoljnije poliklinike.

Našim kupcima omogućujemo i korištenje velikog broja dodatnih pogodnosti u obliku popusta i vauchera u turističkim uslugama, od usluga smještaja, gastro ponude do welnes ponude.

Neprekidno ulažemo u tehnologiju i marketing kako bi svojim korisnicima pružili kvalitetnu, funkcionalnu i sigurnu web platformu, te prikazali Hrvatski zdravstveni turizam u njegovom najljepšem svijetlu.

Naš cilj je povezivanje i stvaranje najboljeg iskustva za naše korisnike!

App Privacy

The developer, Darijan Kosic, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer