iPhone Screenshots

Description

*Napomena: Ova aplikacija je namijenjena isključivo za crnogorsko tržište.

SMSParking je aplikacija koja nudi krajnje jednostavno i zanimljivo rješenje za plaćanje parking mjesta u Crnoj Gori.

Posjeduje nekoliko funkcionalnosti: Slanje SMS poruke, dodavanje registarskih oznaka (maksimalan broj registarskih oznaka je 5), pregled registarskih oznaka i odabir "default" registarske oznake koju će korisnik stalno koristiti, brisanje dodatih registarskih oznaka, pregled istorije plaćanja, sortiranje istorije plaćanja po registarskoj oznaci, brisanje istorije plaćanja kao i alarm za besplatnih 15 minuta parkinga, nakon čijeg isteka korisnik biva obaviješten da mora platiti kartu za parking u cilju izbjegavanja kazne.

Takođe, pri prvom otvaranju aplikacije, korisnik prolazi kratak "how to use" tutorial, nakon čega može koristiti aplikaciju.

Bitno je napomenuti da nakon što korisnik unese registarsku oznaku, i eventualno plati parking mjesto a da prethodno nije sačuvao registarsku oznaku, aplikacija će svakako zapamtiti registarsku oznaku, i na sledećem pokretanju aplikacije, registarska oznaka će biti upisana na glavnoj strani aplikacije.

Za svaki grad koji je trenutno obuhvaćen (Podgorica, Nikšić, Herceg Novi i Berane) obezbijeđene su informacije, klikom na info dugme kada je jedan od pomenutih gradova selektovan.

What’s New

Version 3.0

- Redizajn aplikacije
- Podrska za iOS 11
- Podrska za iPhone X

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

GloryC ,

Great app

Very useful app and a great find, works very well.

Pain.Eclips ,

good app

nice app

sta bilo ,

bravo

svaka cast

App Privacy

The developer, Business Integration and Business Development, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like