SoMeDigMig 4+

Red Barnet

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Vil du gerne tale med dit barn om børn og unges liv på digitale medier, men føler dig usikker, fordi det digitale liv nogle gange foregår i en 'hemmelig' og lukket verden? SoMeDigMig er en gratis app, der kan inspirere jer til at få gode samtaler om det digitale - på en hverdagsagtig måde.





MERE END 400 SPØRGSMÅL

Appen har mere end 400 udfordringer, dilemmaer, sjove og alvorlige spørgsmål, som I på skift skal svare på. De handler om alt fra sociale medier og spil til regler, memes, selfies og emojies.



TIL BØRN MELLEM 9 og 14
Spørgsmålene i appen er især relevante for børn mellem 9 og 14. Vi anbefaler, at I springer alle spørgsmål over, som ikke er relevante for jer.



QUIZ SÅ LÆNGE I HAR LYST

I vælger selv, hvor meget tid I vil bruge på appen sammen. Der kommer hele tiden nye spørgsmål. I hver runde får I 10 spørgsmål. I kan fx aftale hvor mange runder I vil tage eller hvor lang tid I vil bruge appen sammen.

DET ER VIGTIGT AT FORÆLDRE ER TIL STEDE

Red Barnet har udviklet appen SoMeDigMig for at hjælpe forældre til at være mere til stede i deres børns digitale liv. Vi ved fra undersøgelser, at når børn oplever at deres forældre forstår den digitale verden, så er de mere trygge og tilbøjelige til at søge hjælp, hvis de oplever noget ubehageligt på nettet.


Appen er udviklet af Red Barnet i samarbejde med Accenture.


Vi indsamler brugerstatistik, når du downloader og bruger vores app. Statistikken bruger vi til løbende at forbedre brugeroplevelsen. digitale liv, jo bedre kan vi hjælpe og styrke hinanden.

What’s New

Version 1.1

- updated name

App Privacy

The developer, Red Barnet, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Games
Games
Games
Games
Games
Games