Sote Taksi 4+

Taksi Helsinki Oy

    • Free

Screenshots

Description

Sote Taksi -sovellus on helppo, nopea ja luotettava tapa tilata vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelut Sote-alueella. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain kuljetuspalveluiden piiriin kuuluva asiakas, jolla on oikeus käyttää taksipalveluita, voi Sote Taksi -sovelluksen avulla tilata kyydit itse helposti ja nopeasti. Kirjautumalla sisään Sote Taksi -sovellukseen näet sinulle myönnetyt matkat ja voit tehdä niiden mukaisia tilauksia.
Sote Taksi -sovelluksen hyödyt:
voit tilata VPL- ja SHL- kuljetukset itse silloin, kun se sopii sinulle parhaiten
sovellus paikantaa sinut automaattisesti
voit valita haluamasi lähtö- sekä kohdeosoitteen
sinulle annettujen oikeuksien mukaan voit valita:
matkaoikeuden tyypin
henkilöauton, esteettömän auton tai tila-auton
näet sovelluksesta tekemäsi ennakkotilaukset, aktiivisena olevat tilaukset sekä aiemmin ajetut matkat
voit seurata kartalta taksin saapumista
voit tilausta tehdessäsi ilmoittaa mahdolliset saattajat tai lisämatkustajat. Aikuiset lisämatkustajat (pois lukien saattaja) maksavat matkasta oman osuutensa autossa
maksat matkasta sinulle määritetyn omavastuun mukaisesti.

Taksin vastaanotettua tilauksesi näet kaikki tarvittavat tiedot kyydistäsi mukaan lukien auton kupunumeron, automallin ja kuljettajan puhelinnumeron. Voit myös seurata taksin saapumista kartalta.

Sote Taksi -sovelluksen lataaminen ja sen käyttäminen on ilmaista. Voit tilata sovelluksella vain sellaisia kyytejä, mihin sinulle on myönnetty lupa.

Tilaaminen sovelluksella
Kun olet ladannut Sote Taksi -sovelluksen puhelimeesi, sinun täytyy vain rekisteröityä, jonka jälkeen voit tilata taksin sovelluksen kautta.

Sovellus paikantaa sinut automaattisesti, mutta voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta tai kirjoittaa itse osoitteesi.

Sinulle annettujen matkaoikeuksin mukaan voit tilauksen yhteydessä valita matkatyypin sekä autotyypin. Voit seurata taksin saapumista sovelluksen kartalta. Taksin vastaanotettua tilauksesi näet sovelluksesta saapuvan taksin kupunumeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Tilaaminen Sote Taksi -sovelluksella on ilmaista.
Lataa Sote Taksi -sovellus ja tilaa sotekuljetukset helposti!

What’s New

Version 0.7

Kiitos, että käytät Sote Taksi -sovellusta! Uusimman version myötä olemme tehneet pieniä parannuksia käytettävyyteen. Sovelluksen toiminta-alue on myös laajentunut ja voit tilata taksin Soiten sekä Eksoten alueella.

App Privacy

The developer, Taksi Helsinki Oy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel